ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι παραμένει στη Λεβερκούζεν: "Η δουλειά μου στην Μπάγερ δεν έχει τελειώσει ακόμη"

Leverkusen's head coach Xabi Alonso walks on the pitch before the Europa League round of sixteen, second leg, soccer match between Bayer Leverkusen and Qarabag FK at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's head coach Xabi Alonso walks on the pitch before the Europa League round of sixteen, second leg, soccer match between Bayer Leverkusen and Qarabag FK at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, March 14, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Τσάμπι Αλόνσο επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ ότι θα παραμείνει στη Λεβερκούζεν και τη νέα χρονιά.

Ο Τσάμπι Αλόνσο θα συνεχίσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη νέα σεζόν. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ και λίγες ώρες μετά ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον πάγκο των ασπιρίνων.

Ο Αλόνσο στις δηλώσεις του τόνισε ότι είχε περιθώριο μέχρι και το διάλειμμα του Μαρτίου να λάβει τις αποφάσεις του, κάτι που έκανε πράξη. Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για το ενδιαφέρον των Μπάγερν και Λίβερπουλ.

"Αυτή τη στιγμή είναι το σωστό μέρος για μένα να αναπτυχθώ σαν προπονητής. Είμαι νέος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσεω τη διοίκηση. Ο σύλλογος υπήρξε υποστηρικτός και νιώθω σεβασμό από όλους.

Οι οπαδοί έχουν δείξει μεγάλο σεβασμό και έχουν λόγους να πιστεύουν και να ονειρεύονται ότι θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Έχω ένα θαυμάσιο προσωπικό να με βοηθήσει στη δουλειά μου και εξίσου θαυμάσιους παίκτες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση [με τους υπεύθυνους του συλλόγου] και τους ενημέρωσα για την απόφαση να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μετά από πολλές συζητήσεις για το μέλλον μου, χρησιμοποίησα το διάλειμμα για να σκεφτώ και να πάρω την απόφασή μου.

Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για μένα ως νέος προπονητής. Η δουλειά μου στη Μπάγερ δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχο… όλα είναι φανταστικά εδώ", απάντησε σε ερώτηση για το πώς έλαβε την απόφασή του.

Για το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μπάγερν ο Αλόνσο σχολίασε: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν. Αυτές είναι μεγάλες ομάδες και έχω δυνατούς δεσμούς μαζί τους αλλά είμαι στο μέρος που θέλω να είμαι. Δεν είναι η ώρα να αποφασίσω για το μέλλον μου τώρα, θέλω να αναπτυχθώ στη Λεβερκούζεν".

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ