ΗΡΑΚΛΗΣ

O Τριανταφυλλόπουλος στον Ηρακλή

O Τριανταφυλλόπουλος στον Ηρακλή
τριανταφυλλοπουλος

Πρέπει να θεωρείται οριστικό πως ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, θα είναι μέλος στο Δ.Σ του Ηρακλή!

Η επιλογή του Τριανταφυλλόπουλου αποτελεί προσωπική του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμου, λόγω και της άριστης τους σχέσης. Σύμφωνα μάλιστα με την φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες οι δυο τους φέρεται ήδη να είχαν μιλήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο να ήταν θετικός.
Επίσης ακούστηκε ότι πριν από μέρες ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε βρεθεί μαζί με τον Αντώνη Ρέμο παρουσία και του επιχειρηματία, Χάμπου Γιαμακίδη.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την στιγμή που ο γνωστός δημοσιογράφος από τον Οκτώβριο αναμένεται να βρίσκεται σίγουρα ως μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής και στην πορεία θα φανεί αν θα βρεθεί και στην θέση του αντιπροέδρου της.

Επιστροφή Πάρντο στο φιλικό με την Ραπίντ για 100 χρόνια

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από την ΠΑΕ Ηρακλής για τα 100 χρόνια του συλλόγου συμφωνήθηκε να διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου (21:00) διεθνές φιλικό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με αντίπαλο την Ραπίντ Βουκουρεστίου του Ζοσέ Πεσέιρο.

Με το φιλικό παιχνίδι με την Ραπίντ Βουκουρεστίου θα γίνει η έναρξη των σχετικών με τον εορτασμό δραστηριοτήτων από πλευράς της ΠΑΕ Ηρακλής.

Παράλληλα θα λάβει χώρα και η επιστροφή του Ούργκο Πάρντο ως αντιπάλου της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά την πώλησή του Ισπανού τερματοφύλακα στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Παράλληλα ο προγραμματισμένος για τις 06/09 αγώνας με την Κέρκυρα μετατίθεται για την επομένη Κυριακή (07/09) όταν οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο νησί των Φαιάκων την τοπική ομάδα εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας η προετοιμασία του Ηρακλή εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Superleague με τον Πανσερραϊκό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο μπήκε στην τελική της ευθεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση (09:00), στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα, με πολλές ασκήσεις τακτικής και τεχνικής, αλλά και εκπαιδευτικά διτέρματα σε μικρό χώρο.

Εκτός προγράμματος συνέχισαν ο Αγρίτης και ο Ισπανός Μάρτος, οι οποίοι ωστόσο άρχισαν χαλαρό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, παράλληλα με την φυσιοθεραπεία. Αμφότεροι παρουσιάζουν βελτίωση και υπάρχουν, πλέον, σημαντικές ελπίδες συμμετοχής τους στην κυριακάτικη πρεμιέρα.

Η ομάδα του Ηρακλή έχει ρεπό με τους Αγρίτη και Μάρτος θα συνεχίσουν την θεραπεία τους και θα προπονηθούν μόνοι τους ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Όσο για την Τετάρτη το πρόγραμμα του Άνχελ Πεντράθα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις στην εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα (09:00 και 18:30).

Στην Εθνική Πολωνίας ο Κοβαλέσκι


Η Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με έγγραφό της καλεί τον Κοβαλέσκι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας για τους Προκριματικούς Αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, Πολωνία - Σλοβενία (6/09) και Σαν Μαρίνο - Πολωνία (10/09).

Ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει κατά το διάστημα από 01/09 έως 10/09.

























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ