ΚΥΠΡΟΣ

O Τιμούρ Κετσμπάγια χαρακτήρισε ιδανική λύση αυτήν του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση της Ένωσης

O Τιμούρ Κετσμπάγια χαρακτήρισε ιδανική λύση αυτήν του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση της Ένωσης
κετμπαγια

O Τιμούρ Κετσμπάγια χαρακτήρισε ιδανική λύση αυτήν του Μπάγεβιτς για την ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση της Ένωσης.

Με δηλώσεις του στον "Αθήνα 9,84" ο Τιμούρ Κετσμπάγια, διέψευσε οποιεσδήποτε επαφές με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για την κάλυψη της θέσης του τεχνικού, πριν η διοίκηση καταλήξει στην ενδεδειγμένη λύση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γεωργιανός τεχνικός, τόνισε:
"Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να γυρίσει στις επιτυχίες με τον Μπάγεβιτς. Ο Μπάγεβιτς έχει δείξει -όχι μόνο στην ΑΕΚ, αλλά και σε άλλες ομάδες που έχει εργαστεί- ότι μπορεί να φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Ξέρει πώς να κουμαντάρει μια μεγάλη ομάδα. Ξέρει πώς θα δουλέψει.

Έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε αυτή την ομάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία και πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να βάλει την ομάδα στο σωστό δρόμο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη και όλοι όσοι θέλουν το καλό της πρέπει να σταθούν δίπλα της και δίπλα στον προπονητή, ούτως ώστε να βγουν από το αδιέξοδο"

. Παράλληλα, ο Κετσπάγια εκτίμησε ότι η αλλαγή πορείας της ΑΕΚ δεν θα είναι άμεση, ενώ τόνισε ότι πρέπει "... ο καθένας να βάλει στην άκρη τον εγωισμό του και να σκεφτεί τι είναι καλό για την ομάδα".

Αναφερόμενος στην εκπληκτική πορεία της Ανόρθωσης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κετσπάγια δήλωσε: "Έχουμε πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε να έχουμε και συνέχεια. Το μυστικό είναι ότι τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη θέληση. Θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν σε αυτά τα επίπεδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε πετύχει όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Βέρντερ Βρέμης. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά έχουμε δείξει και στα δύσκολα ότι μπορούμε να παίξουμε. Θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, κατά πολύ μεγάλο βαθμό, μπορεί να καταφέρουμε να περάσουμε στους "16", υπολογίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ίντερ και θέλει βαθμούς για να εξασφαλίσει την πρόκριση".

Τέλος, σε ερώτηση για τον επικείμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ιντερ, ο τεχνικός της Ανόρθωσης είπε: "Και στη Βρέμη έλεγαν ότι δεν έχει πιθανότητες. Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά κέρδισε με 3-0. Γι΄ αυτό δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι δεν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Όλα είναι πιθανά".




TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ