ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο Θόδωρος Σαββάκης στο SPORT 24

Ο Θόδωρος Σαββάκης στο SPORT 24
Σαββάκης

Ο Θόδωρος Σαββάκης μίλησε στο SPORT 24 για τα λάθη της φετινής σεζόν και τα σχέδια για το μέλλον

Την περσινή σεζόν ο Πανθρακικός αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει από νωρίς τον στόχο του, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, ενώ κατά διαστήματα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφσαιρο.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ωστόσο πως με το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και μετά από 13 αγωνιστικές, ο σύλλογος της Κομοτηνής θα βρισκόταν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με δυο μόλις βαθμούς.

"Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε την φετινή σεζόν. Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος, και τότε ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του", ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Πανθρακικού, όσο αφορά την πορεία της ομάδας του.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχουν παράπονο οι φίλοι των "κροκόδειλων", είναι το γεγονός πως η ομάδα τους δεν εκμεταλεύεται τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί κατά την διάρκεια των αγώνων.

"Είμαστε άτυχοι. Φέτος η ομάδα μας είναι από τις λίγες που δημιουργούν τόσες πολλές ευκαιρίες, όμως για κακή μας τύχη δεν σκοράρουμε. Να σας θυμίσω ότι και πέρυση παίζαμε καλά, αλλά δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες. Υπήρχαν ματς που τα πέρναμε στο ένα γκολ".

"Θέλουμε Καρτιέ ακόμα και στην Β' Εθνική"

Για τον Αλμπέρτ Καρτιέ και το αν θα παραμείνει στον Πανθρακικό, μας είπε:

"Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του και το κλίμα είναι πολύ καλό. Θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα και αν υποβιβαστούμε στην δεύτερη κατηγορία. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς ακόμα για τελικές αποφάσεις, αφού βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν.

Στόχος μας πάντως είναι να κρατήσουμε ένα κορμό παικτών που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, κατά κύριο λόγο Έλληνες, που μαζί με 4-5 μεταγραφές παικτών με εμπειρία και ταλέντο να αποτελέσουν το μέλλον του Πανθρακικού"

.

Τέλος όσο αφορά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον σύλλογο είπε:

"Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εγώ και οι άλλοι τρεις μέτοχοι της ομάδας ζούμε και αναπνέουμε για τον Πανθρακικό. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την δουλειά μας".



















TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ