ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου μπορεί να διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς", έγραψε Πολωνός ρεπόρτερ

Ο Τσούμπερ με τον Ζίβκοβιτς
Ο Τσούμπερ με τον Ζίβκοβιτς INTIME

Προσωπικές πληροφορίες επικαλέστηκε ο Πολωνός ρεπόρτερ, Τόμας Βλοντάρτσικ, αναφέροντας πως υπάρχει έγκριση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Σοσνόβιετς. Πώς έχουν τα δεδομένα.

Ο Τόμας Βλοντάρτσικ, Πολωνός δημοσιογράφος του meczyki.pl, έκανε λόγο για έγκριση της πολωνικής ομοσπονδίας στο αίτημα της ΕΠΟ προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Μάλιστα υποστήριξε πως το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα διεξαχθεί στο Σοσνόβιετς χωρίς την παρουσία οπαδών, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσουν οι δύο φιναλίστ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ εμπλέκει τους Σιμάνσκι, Κιεντζιόρα και Φερνάντο Σάντος. Οι δύο αγωνίζονται στους δύο φιναλίστ και είναι διεθνείς με την Εθνική, ενώ ο Φερνάντο Σάντος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας και έχει πλούσιο ελληνικό παρελθόν.

Όπως είχε ήδη αναφέρει το SPORT24, η Πολωνία είναι ένας πιθανός προορισμός. Όπως επίσης η Ρουμανία και η Αλβανία. Ωστόσο την ίδια ώρα εξαντλούνται οι ελπίδες να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό.

Γι' αυτό και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, εξουσιοδοτήθηκε να μιλήσει με τους εκπροσώπους των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκειμένου να τους εκθέσει τα δεδομένα και να κλείσει το ζήτημα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ