ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ξανά στο προσκήνιο το Πανθεσσαλικό, δύσκολα στο εξωτερικό ο τελικός

Το τρόπαιο του Κυπέλλου
Το τρόπαιο του Κυπέλλου EUROKINISSI SPORTS

Η πολωνική και η ρουμανική Ομοσπονδία έχουν απαντήσει θετικά προκειμένου να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά το Πανθεσσαλικό μπαίνει ξανά στο κάδρο για τη διεξαγωγή του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Στον... αέρα παραμένει η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με την Εκτελεστική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το απόγευμα της Τρίτης (09/05, 16:00) να παίρνει και την τελική απόφαση.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και με ξένες Ομοσπονδίες, έχοντας λάβει θετική απάντηση από την πολωνική και τη ρουμανική προκειμένου να είναι εκείνες που θα φιλοξενήσουν τον τελικό σε περίπτωση που διεξαχθεί στο εξωτερικό.

Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή το Πανθεσσαλικό έχει μπει ξανά στο κάδρο για να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, με την πλευρά της ΕΠΟ να κοιτάζει να βρει τη "χρυσή τομή" με τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να υπάρξει λύση, πάντα με την αρωγή των δύο φιναλίστ του θεσμού.

Το Πανθεσσαλικό θεωρείται η ιδανικότερη λύση με βάση τα δεδομένα, αφού το γήπεδο είναι έτοιμο και αποτελούσε βασική επιλογή βάσει και της προκήρυξης του Κυπέλλου. Η επιλογή του εξωτερικού παίζει ακόμα, αλλά τα χρονικά περιθώρια είναι αρκετά στενά και δεν είναι σίγουρο ότι προλαβαίνουν να γίνουν όλα όσα απαιτούνται.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ