ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Καντέ στην Τσέλσι

Ο Ενγκολό Κνατέ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπέρνλι
Ο Ενγκολό Κνατέ στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπέρνλι © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Ενγκολό Καντέ άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Αλ Ιτιχάντ όμως δεν ξέχασε την Τσέλσι που ήταν το σπίτι του για επτά χρόνια και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Αν υπάρχει ένας παίκτης δίπλα στο οποίο στο ποδοσφαιρικό λεξικό αναγράφεται σίγουρα η λέξη επιτυχία, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ενγκολό Καντέ, με τον Γάλλο μέσο να έχει πάρει τα πάντα στην Ευρώπη (Premier League, Champions League, Europa League) αλλά και να έχει σηκώσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018 με την εθνική Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την Τετάρτη (21/06) φρόντισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, που θα γράφεται στην Ασία με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ, με τον 32χρονο μέσο να μην ξεχνάει όμως τα όσα έζησε στην Τσέλσι από το 2016 και έπειτα και να λέει αντίο στους Λονδρέζους μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στο Instagram.

"Έφτασε η στιγμή για μένα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Πριν όμως από αυτό, είναι σημαντικό για μένα να πω ευχαριστώ στην σπουδαία και όμορφη οικογένεια της Τσέλσι.

Σε οπαδούς, παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, μέλη της διοίκησης, όλους όσοι είναι μαζί μου τα τελευταία επτά χρόνια σε αυτόν τον θρυλικό σύλλογο.

Μόνο καλές αναμνήσεις, σπουδαίες νίκες και σημαντικοί τίτλοι που κατακτήθηκαν μαζί σας. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ πολύ, δεν θα σας ξεχάσω ποτέ

Και φυσικά, για το τέλος αλλά όχι εσχάτως, ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους μου, που ήταν πάντα μαζί μου σε καλές και κακές στιγμές.

Χωρίς να ξεχνάω τον μάνατζέρ μου, Καρίμ, και τους συμβούλους μου, Ρασίντ και Ντρις, που μου έδωσαν απίστευτη στήριξη από την εκκίνηση της καριέρας μου και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες μου.

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν εύκολο για εμάς και την οικογένειά μας, όμως καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε φήμες και ψέματα.

Τα λέμε σύντομα για νέες περιπέτειες στον αγωνιστικό χώρο με την Αλ Ιτιχάντ και την εθνική Γαλλίας", ήταν το χαρακτηριστικό του μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο Ενγκολό Καντέ στο Instagram.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ