ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Ο... στίβος μάχης του Μπόλονι

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΑΡΝΕΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ MOTIONTEAM

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τρίτη (5/7), η οποία διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους και στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (5/7).

Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ για πρώτη φορά σε αυτό συμμετείχε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης , ο οποίος έφτασε στην Ολλανδία το μεσημέρι.

Ο Έλληνας επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ όταν μπορούσε ακολουθούσε και τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Ο "Σάλπι" όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζει στροφές και σε μικρό χρονικό διάστημα αναμένεται να λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία "έβγαλε" όλο το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά σε ελεγχόμενο ρυθμό.

Τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε τακτική και πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Μπόλονι σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Καρύδα, "έχτισε" έναν στίβο μάχης, αποτελούμενο από πολλά όργανα γυμναστικής, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Αυτός ο τρόπος προπόνησης φανερώνει τη θέληση του Ρουμάνου τεχνικού να δουλέψει αρκετά το θέμα της φυσικής κατάστασης.

Σύντομα στην Ολλανδία Τσιρίλο και Βιτόλο

Εν τω μεταξύ ο Μπρούνο Τσιρίλο, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθεί στο Ντόοβερθ το βράδυ της Τρίτης (5/7) και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι , ο οποίος χρειαζόταν για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας στην προετοιμασία ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Τέλος, στην Ολλανδία θα βρεθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Τετάρτη (6/7) και ο Βίκτορ Βιτόλο ανεβάζοντας στους 28 τον αριθμό των "ασπρόμαυρων" που έχει στη διάθεσή του ο Μπόλονι.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ