THE SHOW MUST GO NORTH LIVE

Ο Σπύρος Βάλλας στο Show Must Go North: Η ζωή με τον Ριβάλντο, ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας παίκτης, το συννεφάκι του Κωνσταντέλια και η απόλυση Γιοβάνοβιτς

Ο Σπύρος Βάλλας στο Show Must Go North: Η ζωή με τον Ριβάλντο, ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας παίκτης, το συννεφάκι του Κωνσταντέλια και η απόλυση Γιοβάνοβιτς

Καλεσμένος στο Show Must Go North ήταν ο Σπύρος Βάλλας. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Ξάνθη, Ολυμπιακού και ΑΕΛ σε μία σπάνια συνέντευξη μίλησε για το ποδόσφαιρο του τότε, το ποδόσφαιρο σήμερα, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί, τον Κωνσταντέλια, την απόλυση Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό κι όχι μόνο.

Το Show Must Go North βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με το SPORT24 να βρίσκεται στην καρδιά των μεγάλων ντέρμπι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεσμένος του Παντελή Διαμαντόπουλου στην εκπομπή της Τρίτης, 13 Φεβρουαρίου ήταν ο Σπύρος Βάλλας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τις 308 συμμετοχές σε Ξάνθη, Ολυμπιακό και ΑΕΛ μιλάει σπάνια. Στην συνέντευξή του ο Σπύρος Βάλλας σχολίασε τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ιστορίες παλαιότερης εποχής.

Όσον αφορά στο παρελθόν μίλησε για τη συνύπαρξή του με τον Ριβάλντο λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ήταν ό,τι καλύτερο σε μεγάλο όνομα πέρασε από την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα αποκάλυψε τον πιο ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί σημειώνοντας πως σήμερα θα είχε πουληθεί 20.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Βάλλας μίλησε για τον Παρασκευά Άντζα αποθεώνοντάς τον: "Ο Βούλης ήταν ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει ποτέ. Στο σημερινό ποδόσφαιρο θα είχε μια αξία πάνω από 20.000.000 ευρώ το λιγότερο σε σχέση με αυτά που βλέπουμε τώρα. Ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπήρχε σε αμυντικό ήταν ο Άντζας".

Σχετικά με το σήμερα ρωτήθηκε και σχολίασε την περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, τονίζοντας πως τα δύσκολα είναι μπροστά του: "Ο Κωνσταντέλιας είναι το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή, αλλά αν θες τη γνώμη μου δεν είναι ακόμα σε επίπεδο top. Δεν βάζει εύκολα το γκολ, σου λέω το πιο απλό παράδειγμα. Παίζει σε ένα συννεφάκι ακόμα. Θα δούμε τον Κωνσταντέλια που εύχομαι μέσα από την καρδιά, γιατί αυτά που κάνει δεν τα έχουμε ξαναδεί τα τελευταία χρόνια. Όταν θα έρθει και θα γυρίσει όλο αυτό το πράγμα και το συννεφάκι θα αρχίσει να γίνεται πιο γκρίζο θα μπορεί να κάνει τα ίδια πράγματα; Ευχόμαστε όλοι να μπορεί αλλά θέλω να σου ότι όλο αυτό είναι μέρος της ωρίμανσης. Για να ωριμάσει αυτή η κατάσταση πρέπει να τον προστατέψουν όλοι".

Επίσης, σχολίασε την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό θεωρώντας λάθος την απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εξήγησε τους λόγους: "Βάζω και τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι. Η γνώμη είναι ότι έκανε μεγάλο λάθος με την απόλυση του Γιοβάνοβιτς. Δεν μου άρεσε καθόλου όχι για τον προπονητή που ήρθε, γιατί είναι απόλυτα λογικό όταν μια ομάδα πάει για τίτλο και έχει αποδώσει ο προπονητής θα χρειαστεί χρόνο".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

TAGS THE SHOW MUST GO NORTH LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΑΝΘΗ ΑΕΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ