EUROPA LEAGUE

Αυτοί είναι οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League και Conference League

Ο Ίβαν Κρούζλιακ
Ο Ίβαν Κρούζλιακ © 2013/ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές για τα παιχνίδια σε Europa League και Conference League, με τον Σλοβάκο Ίβαν Κρούζλιακ να σφυρίζει στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός, τον Ελβετό Σάντρο Σάρερ στο ΑΕΚ - Μπράιτον, ενώ στο Άιντραχτ - ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ.

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη (28/11) οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις σε Europa League και Conference League. Ο Σλοβάκος Ίβαν Κρούζλιακ ορίστηκε στο Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός, ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ θα σφυρίξει στο ΑΕΚ - Μπράιτον, ενώ ο Πολωνός Νταμιάν Σιλβέστρζακ θα διευθύνει το Άιντραχτ - ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο διαιτητής από τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Ιρφάν Πελίτο, θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Γερμανία απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Ο Παναθηναϊκός έχει την Πέμπτη (30/11, 22:00) το καθοριστικό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία.

Ο Σλοβάκος Κρούζλιακ την περσινή σεζόν είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης, συμπατριώτες του οι Γιαν Πόζορ, Άνταμ Γιέκελ, ενώ 4ος ορίστηκε ο Πέτερ Κράλοβιτς.

Ο Σάντρο Σάρερ που θα είναι ο άρχων στο ΑΕΚ - Μπράιτον (30/11, 19:45) στην OPAP Arena έχει σφυρίξει στο παρελθόν ξανά παιχνίδια ελληνικών ομάδων, μεταξύ άλλων και τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός τη σεζόν 2019-2020. Βοηθοί του θα είναι οι Μπέκιμ Τσογκάι, Γιόνας Έρνι και 4ος ο Γιοχάνες φον Μάνταχ.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ (30/11, 22:00) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο του και βοηθοί του Πολωνού Σιλβέστρζακ θα είναι οι Μπάρτος Χάινις, Άνταμ Καράσεβιτς, ενώ 4ος ο Πάβελ Μάλετς.

TAGS EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ