ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ο Σίρερ τρόλαρε τον Χάλαντ: "Σου μένουν ακόμα 258 γκολ"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Γουέστ Χαμ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο Άλαν Σίρερ, ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 260 γκολ, τρόλαρε στο Twitter τον Έρλινγκ Χάλαντ, εξαιτίας της σύγκρισης που έγινε μαζί του, τονίζοντας πως του απομένουν ακόμα 258 τέρματα, προκειμένου να τον φτάσει.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα των πολιτών στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ (0-2).

Αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν έχασαν ευκαιρία και σχολίασαν τον Νορβηγό σταρ, για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο ντεμπούτο κόντρα στη Λίβερπουλ. Η απάντηση από τον 21χρονο σταρ ήρθε το απόγευμα της Κυριακής (7/8), με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει, δίνοντας απάντηση στους επικριτές του Χάλαντ.

"Μία εβδομάδα πριν δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην Premier League και τώρα είναι ο καλύτερος δίπλα στον Ανρί, τον Σίρερ και τον Ρονάλντο..."

Μάλιστα, ο Άλαν Σίρερ, άδραξε την ευκαιρία και τρόλαρε τον Νορβηγό. "Απομένουν 258 γκολ", έγραψε ο κορυφαίος επιθετικός στην Αγγλία, που αποτέλεσε κυρίαρχη παρουσία στο ποδόσφαιρο της χώρας, σημειώνοντάς 260 γκολ.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ