ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ο Σεμπαστιάν Αλέ θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο για τον όγκο στους όρχεις: "Η μάχη δεν τελείωσε ακόμα"

Ο Σεμπαστιάν Αλέ στο νοσοκομείο
Ο Σεμπαστιάν Αλέ στο νοσοκομείο SEBASTIEN HALLER

Ο Σεμπαστιάν Αλέ ανακοίνωσε με ανάρτηση στα social media πως εξακολουθεί να δίνει μάχη με τον όγκο, που διαγνώσθηκε ότι έχει στους όρχεις, γνωστοποιώντας πως θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Στις 25 Οκτωβρίου ο Σεμπαστιάν Αλέ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σχεδόν τρεις μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τους όρχεις του.

Περίπου 20 μέρες μετά, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού ανακοίνωσε με ποστ στα social πως θα χρειαστεί να συνεχίσει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, γνωστοποιώντας ότι θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου.

"Όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή, εξετάστηκαν διαφορετικές δυνατότητες μετά τη χημειοθεραπεία. Σας λέω ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει για μένα.

Θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργεί για να βάλω τέλος σε αυτόν τον όγκο που με κρατάει μακριά από το γήπεδο. Σας ευχαριστώ όλους", έγραψε ο 28χρονος επιθετικός.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο Αλέ είχε μόλις μετακομίσει στη Βεστφαλία από τον Άγιαξ για την Ντόρτμουντ κι ήταν έτοιμος να μπει στη νέα του ομάδα, όλα άλλαξαν αφού διαγνώσθηκε με όγκο στους όρχεις.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ