STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σαββίδης άνοιξε τον φάκελο ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης άνοιξε τον φάκελο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο έκτακτο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια συζήτησε για αρκετή ώρα με τους Ζήση Βρύζα, Γιώργο Δώνη στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας (video).

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στην Θεσσαλονίκη και έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς συμμετείχε στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Δ.Σ. έγινε στην Τούμπα και είχε την ευκαιρία να κάνει τις προτάσεις του σχετικά με ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα της ομάδας.

Άκουσε τον πρόεδρο της ομάδας, Ζήση Βρύζα, και τους συνεργάτες του και αναμένονται αποφάσεις τόσο για αγωνιστικά όσο και για εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Μετά την περιήγηση στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ αναχώρησαν για το αθλητικό κέντρο του "Δικεφάλου" στη Νέα Μεσημβρία.

Εκεί συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Ζήση Βρύζα και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη. Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης κι αφού είχε ολοκληρωθεί η προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε με όλα τα στελέχη της ομάδας για θέματα τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά, σε μία προσπάθεια να βρει λύσεις που θα έχουν άμεσα θετικό αντίκτυπο στον σύλλογο.

Όλα αυτά, την ίδια ώρα που όπως αναφέρει δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου" ασκήθηκε ποινική δίωξη στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον αντιπρόεδρο, Ηλία Βιολίδη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ