ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Σάντι Καθόρλα επέστρεφε στην Οβιέδο με δύο όρους που αξίζουν σεβασμό

Ο Σάντι Καθόρλα της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020 στο "Ραμόν ντε Καράνθα", Κάντιθ | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2023
Ο Σάντι Καθόρλα της Ισπανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020 στο "Ραμόν ντε Καράνθα", Κάντιθ | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2023 © 2020/MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Σάντι Καθόρλα επέστρεψε στην Οβιέδο όπου γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά, για μία τελευταία σεζόν στην επαγγελματική καριέρα του. Για να γυρίσει, έθεσε δύο απαράβατους, όσο και συγκινητικούς όρους.

Ο Σάντι Καθόρλα ολοκληρώνει τη σπουδαία καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με μία σπουδαία πράξη. Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε, την Οβιέδο, για μία τελευταία σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην παίκτης των Βιγιαρεάλ, Ουέλβα, Μάλαγα, Άρσεναλ έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαντ όπου βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια και όπου κατέκτησε έξι τρόπαια και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην ομάδα της Segunda División.

Για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση είχε δύο απαράβατες απαιτήσεις. Αφενός, ζήτησε να μην πληρώνεται από τον σύλλογο, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα εδώ και χρόνια. Ως εκ τούτου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον μίνιμουμ μισθό που προβλέπει το καταστατικό της κατηγορίας.

Ο δεύτερος όρος είναι το 10% από τις πωλήσεις που θα έχουν οι φανέλες του να διοχετευθεί στις ακαδημίες της Οβιέδο, ώστε να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο τον σύλλογο όπου σφυρηλατήθηκε από το 1996 έως το 2003, έστω κι αν ποτέ δεν φόρεσε επαγγελματικά τη φανέλα του.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ