ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαλάχ έγινε ο "ήρωας" ενός άστεγου

Ο Σαλάχ έγινε ο "ήρωας" ενός άστεγου
SHAUN BOTTERILL, POOL VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέλαβε χρέη "σωματοφύλακα", καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, βοήθησε έναν άστεγο άντρα τον οποίο παρενοχλούσε μια ομάδα νέων και στη συνέχεια του δώρισε 100 δολάρια.

Εκτός από επιθετικός της Λίβερπουλ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι και άνθρωπος και αυτό το απέδειξε έμπρακτα. Όπως δημοσίευσε η αγγλική εφημερίδα The Sun, ο 28χρονος Αιγύπτιος λίγες ημέρες νωρίτερα υπήρξε μάρτυρας ενός άσχημου συμβάντος και έγινε "ήρωας" για έναν άστεγο άντρα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου, ύστερα από τον αγώνα των Κόκκινων κόντρα στην Άρσεναλ (3-1). Φεύγοντας από το γήπεδο, ο Σαλάχ σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο κοντά στο Άνφιλντ, όταν είδε μια ομάδα νεαρών να κοροϊδεύουν έναν άστεγο, τον Ντέιβιντ Κρεγκ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κρέγκ στην εφημερίδα, τον πλησίασαν δύο άτομα για να τον κοροϊδέψουν που δεν εργάζεται, ενώ μάλιστα, τον ρώτησαν για ποιο λόγο συνεχίζει να ζει. Ο 28χρονος επιθετικός των Κόκκινων δε μπόρεσε να μείνει άπραγος, γι' αυτό πλησίασε τους νεαρούς και προσπάθησε να τους συνετίσει, εξηγώντας τους ότι θα μπορούσαν να καταλήξουν κάποια στιγμή και εκείνοι στην ίδια κατάσταση.

Ο Σαλάχ έγινε ο "ήρωας" ενός άστεγου


Στη συνέχεια πήγε στο μηχάνημα μετρητών, έβγαλε 100 δολάρια (85 ευρώ) και τα έδωσε στον άστεγο. Ο Ντέιβιντ Κρεγκ, ο οποίος μένει στους δρόμους του Λίβερπουλ τα τελευταία έξι χρόνια συγκινήθηκε από την ευγενική χειρονομία του Σαλάχ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον:

"Ο Μο (Μοχάμεντ) ήταν τόσο υπέροχος όσο είναι και με τη Λίβερπουλ στο γήπεδο. Ήξερα μόνο ότι δεν είχα παραισθήσεις όταν μου έδωσε τα 100 δολάρια. Τι ολοκληρωμένος θρύλος", είπε ο Κρέγκ και στη συνέχεια πρόσθεσε,

"Είδε τι συνέβαινε και τους είπε (στους νεαρούς) κάτι και μετά πήγε στο μηχάνημα μετρητών. Ο Mo είναι ένας πραγματικός ήρωας στα μάτια μου και θέλω να τον ευχαριστήσω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ