ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Ο Σάκης Τσιώλης στο SPORT 24

Ο Σάκης Τσιώλης στο SPORT 24
Τσιώλης

Το SPORT 24 φιλοξενεί τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος μιλάει για την πρώτη νίκη του Θρασύβουλου στο πρωτάθλημα

Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν είχε καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό ήταν ο Θρασύβουλος, κάτι που όπως ήταν λογικό είχε επηρεάσει τον σύλλογο που έψαχνε τρόπους για να αλλάξει αυτή την κατάσταση.
Το φάρμακο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η νίκη, κάτι που έγινε τελικά με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού ο Θρασύβουλος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, σε μια σκληρή έδρα.

Για την σπουδαία επιτυχία μίλησε στο SPORT 24 ο προπονητής του συλλόγου, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος αποκαλύπτει τα σχέδια του για την συνέχεια, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στο θέμα που δημιουργήθηκε μεσοβδόμαδα και είχε να κάνει με την παραίτηση του από το τιμόνι της ομάδας.

"Οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες"

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη τόσο για εσάς όσο και για την ομάδα καθώς όλοι έβλεπαν σαν τελικό τον αγώνα στην Κρήτη. Πιστεύετε ότι αυτό λειτούργησε θετικά για εσάς τελικά;

" Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα βρεθήκαμε υπό πίεση καθώς οι συνεχείς ήττες μας στοίχησαν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτή την φορά δεν κάναμε λάθη που στα προηγούμενα ματς ήταν καθοριστικά".

"Η παραίτηση μου ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ"

Την προηγούμενη αγωνιστική υπήρχαν φήμες ότι θέσατε την παραίτηση σας στην διοίκηση λόγω των κακών αποτελεσμάτων, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου σας στήριξαν, έπαιξε τον ρόλο του αυτό τόσο στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όσο και για εσάς;

" Όλο αυτό το διάστημα έψαχνα έναν τρόπο για να πάρω όλο το βάρος από τους παίκτες μου και να το επωμισθώ εγώ. Έτσι όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ που τελικά φαίνεται ότι λειτούργησε υπέρ μας, αφού παρά το γεγονός ότι ήμασταν υπό πίεση όλη την εβδομάδα, στον αγώνα οι παίκτες μου έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο”.

“Η Super League δεν αστειεύεται".

Μετά την πρώτη σας νίκη στην Super League ακολουθεί ένας δύσκολος αγώνας με την ΑΕΚ στο γήπεδο σας, τι έχετε σκοπό να διεκδικήσετε από αυτό το ματς;

" Εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μην βλέπουμε τους αντιπάλους μας σαν ονόματα αλλά καθαρά βαθμολογικά. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας αφού και η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όμως πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου και νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μπορούμε θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Τέλος τι θα πρέπει να αλλάξετε στο μέλλον έτσι ώστε να μην επιστρέψει η ομάδα στην εικόνα που είχε στις πρώτες αγωνιστικές, ποια είναι η φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε;

" Όπως είπα και πριν τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και εμείς σε όλους τους προηγούμενους αγώνες παρότι παίζαμε καλά κάτι γινότανε στο τέλος και χάναμε. Η φιλοσοφία μου είναι η εξής, αν δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα τότε φρόντισε να μην τον χάσεις, με καλή άμυνα και πειθαρχία στον τρόπο που αγωνίζεται μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα. Η Super League είναι μια κατηγορία που δεν αστειεύεται, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις σκληρά".
























TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ