PREMIER LEAGUE

O Ρούνεϊ πήρε τ'όπλο του

O Ρούνεϊ πήρε τ'όπλο του
New Image

Με τον Γιώργο Σαμαρά να δημιουργεί το πρώτο από τα τρία γκολ της, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 την Φούλαμ, πέρνοντας βαθιά, βαθμολογική ανάσα

Με δύο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την 7η συνεχόμενη νίκη της για το Αγγλικό πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς σε 13 αγώνες, έχοντας μάλιστα τόσο την καλύτερη επίθεση (29 γκολ) όσο και την καλύτερη άμυνα (6 γκολ).

Η γηπεδούχος ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα, μόλις στο 13ο λεπτό, μετά από γκολ του βετεράνου Γκιλέσπι, οι δύο ομάδες όμως πήγαν στα αποδυτήρια με το αποτέλεσμα να είναι 1-1 μετά από ένα εξαιρετικό γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός, μετά από απίστευτη πάσα του Νέβιλ κοντρόλαρε με το αριστερό και πριν, η μπάλα πέσει κάτω σούταρε με το αριστερό, αφήνοντας άναυδο τον τερματοφύλακα της Σέφιλντ. Με τον Ρονάλντο και τον Λουίς Σαχά να φαίνονται εκτός αγώνα, ο Ρούνεϊ αντιλήφθηκε πως μόνο αυτός μπορεί να δώσει την λύση στην ομάδα του και ακριβώς αυτό έκανε.

Έτσι στο 75' και μετά από σέντρα του Πατρίς Εβρά, ο Άγγλος έπιασε το σουτ στον αέρα γράφοντας το τελικό, 2-1. Μάλιστα ο Ρούνεϊ στην εκπνοή του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να διευρύνουν το σκορ, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Με δημιουργό τον Σαμαρά

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Μάντσεστερ Σίτι, που νίκησε 3-1 τη Φούλαμ και ανέβηκε στην 11η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 16 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο. Με τον αγώνα που έγινε στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" άνοιξε η αυλαία της 12ης ημέρας και οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκαν 3-0 με τέρματα των Μπερνάρντο Κοράντι (12', 32'), Τζόι Μπάρτον (45').

Ο Γιώργος Σαμαράς ξεκίνησε βασικός στους "Σίτιζενς" και αντικαταστάθηκε στο 67' από τον Ντίκοφ. Παρότι δεν "βρήκε δίχτυα" είχε εξαιρετική απόδοση δημιουργώντας το πρώτο γκολ της ομάδας του. Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Κόλινς Τζον στο 62'.

Την έσωσε ο Γκέρεμι

Ο Γκέρεμι ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του από μια αχρείαστη εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, τα βρήκε "σκούρα", κόντρα στα "σφυριά" και κατάφερε να πάρει την νίκη κρατώντας το γκολ που πέτυχε ο Καμερουνέζος αμυντικός στο 22ο λεπτό, αν και η φιλοξενούμενη είχε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 3-1 (12',33' Κοράντι, 45' Μπάρτον-62' Τζον)

Αρσεναλ-Νιούκαστλ 1-1 (30' Ντάιερ-70' Ανρί)

Τσέλσι-Γουέστ Χαμ 1-0 (22' Γκέρεμι)

Εβερτον-Μπόλτον 1-0 (60' Αρτέτα)

Πόρτσμουθ-Γουότφορντ 2-1 (44' Κανού, 89' Λούα-Λούα-32' Ντεμερίτ)

Ρέντινγκ-Τσάρλτον 2-0 (18' Σέολ, 72' Ντόιλ)

Σέφιλντ Γ.-Μάντσεστερ Γ. 1-2 (13' Γκιλέσπι-30',75' Ρούνεϊ)






























TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ