ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ρουμπιάλες προανήγγειλε την παραίτησή του από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες
Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες © 2019 AMR NABIL / AP IMAGES

Την παραίτησή του από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο Λουίς Ρουμπιάλες.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Η κίνηση του Ρουμπιάλες να φιλήσει την Τζένι Ερμόσο προκάλεσε σάλο και αντιδράσεις, με την Ισπανίδα διεθνή ποδοσφαιρίστρια να τον καταγγέλει στην Εισαγγελία για αυτή τη μη συναινετική πράξη.

Ο Ρουμπιάλες παραχώρησε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν και δήλωσε πως πρόκειται να παραιτηθεί καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει την δουλειά του μετά από αυτό.

Συγκριμένα σε ερώτηση για το αν πρόκειται να παραιτηθεί τόνισε: "Ναι αυτό πρόκειται να κάνω, επειδή δεν μπορώ να συνεχίσω την δουλειά μου".

Και συνέχισε λέγοντας: "Παίρνω αυτή την απόφαση έχοντας εξασφαλίσει πως η αποχώρησή μου θα συμβάλλει στην σταθερότητα που θα μας επιτρέψει να φέρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 στη χώρα μας.

Υπεβαλα την παραίτησή μου στη διάθεση της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του αντιπροέδρου της UEFA.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια είχα το τεράστιο προνόμιο να καθοδηγώ την ισπανική ομοσπονδία. Δεν θέλω να υποστεί κάποια ζημιά το ισπανικό ποδόσφαιρο".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ