ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ερμόσο κατέθεσε στην Εισαγγελία και κατήγγειλε τον Ρουμπιάλες για μη συναινετικό φιλί

Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο
Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο PRINT SCREEN

Η Τζένι Ερμόσο εμφανίστηκε την Τρίτη (5/9) ενώπιον της Εισαγγελίας και κατήγγειλε το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε Λουίς Ρουμπιάλες κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Η Τζένι Ερμόσο κατέθεσε την Τρίτη (5/9) στην Εισαγγελία, καταγγέλλοντας τον Λουίς Ρουμπιάλες για το μη συναινετικό φιλί που της έδωσε κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Η αρχηγός της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε στα κεντρικά γραφεία του Γενικού Εισαγγελέα και βρέθηκε ενώπιον της αντεισαγγελέα του Εθνικού Δικαστηρίου, Μάρτα Ντουράντεθ.

Η επιβεβαίωση από την Ερμόσο για το περιστατικό στην ουσία ανοίγει τον δρόμο για την Εισαγγελία για να ενεργήσει κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας - που πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα- μέσω καταγγελίας στο Εθνικό Δικαστήριο για τα γεγονότα που συνέβησαν σε μια ξένη χώρα, στην προκειμένη περίπτωση στην Αυστραλία.

Η Ερμόσο είχε λάβει από την Εισαγγελία προθεσμία 15 ημερών για να την ενημερώσει σχετικά με το συμβάν και να απαντήσει για το αν ήθελε να υποβάλει καταγγελία.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ