ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο στις εγκαταστάσεις της εθνικής Πορτογαλίας με το μέλλον του ανοιχτό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Τσεχία για το Nations League | 9 Ιουνίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Πορτογαλίας σε ματς κόντρα στην Τσεχία για το Nations League | 9 Ιουνίου 2022 @2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σε αυτό της εθνικής Πορτογαλίας στη Λισαβόνα τη Δευτέρα.

Οι προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη νέα σεζόν άρχισαν στο Κάριγκτον τη Δευτέρα, όμως το μεγάλο αστέρι της ομάδας βρέθηκε σε ένα άλλο προπονητικό κέντρο, της εθνικής Πορτογαλίας στη Λισαβόνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίασε από την έναρξη της προετοιμασίας των "κόκκινων διαβόλων", με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ζήτησε άδεια επικαλούμενος σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που τον ανάγκασε να διακόψει τις θερινές διακοπές με την οικογένειά του στη Μαγιόρκα και να επιστρέψει εσπευσμένα στην πατρίδα του.

Το απόγευμα της Δευτέρας το αυτοκίνητό του εθεάθη στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Πορτογαλίας στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για σκέψη της Τσέλσι να ασχοληθεί με την περίπτωση του 37χρονου διεθνή, αν και η Γιουνάιτεντ εμφανίζεται αρνητική στην πώλησή του, έχοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ