ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο προσπαθεί να μπλοκάρει διαρροή εγγράφων στους NY Times για τις κατηγορίες βιασμού

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει μάχη με τους New York Times σχετικά με τη διαρροή εγγράφων που σχετίζονται με την υπόθεση βιασμού, κάνοντας λόγο πως ο φάκελος περιέχει κλεμμένα έγγραφα που έδωσε στις Αρχές η Κάθριν Μαγιόργκα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται σε νομική διαμάχη με τους New York Times, καθώς προσπαθεί να μπλοκάρει τη δημοσίευση από την αμερικανική εφημερίδα φακέλων που αφορούν την υπόθεση βιασμού στην οποία έχει εμπλακεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Athletic, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιτίθεται στο πρόσφατο αίτημα πρόσβασης των NY Times στους εν λόγω φακέλους, υποστηρίζοντας πως ο δικηγόρος της κατήγορου, Κάθριν Μαγιόργκα, φέρεται να έδωσε εμπιστευτικές πληροφορίες στο Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας το 2018, σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να τους κάνει να ανοίξουν ξανά την υπόθεση. Το επίμαχο υλικό βρίσκεται στους φακέλους που προσπαθούν να πάρουν στα χέρια τους οι δημοσιογράφοι του αμερικανικού εντύπου.

"Υπάρχει βάσιμος λόγος για την απαγόρευση της αποκάλυψης του αρχείου έρευνας του Μητροπολιτικού Τμήματος της Αστυνομίας του Λας Βέγκας, επειδή περιέχει κλεμμένα έγγραφα, τα οποία η ενάγουσα έλαβε παράνομα από έναν φερόμενο χάκερ από τον οποίο ο συνήγορός της ζήτησε ειδικά προνομιακή επικοινωνία δικηγόρου - πελάτη", υποστήριξε ο Ρονάλντο στα δικαστικά έγγραφα αυτόν τον μήνα. "Η ενάγουσα υπέβαλε στη συνέχεια τα κλεμμένα έγγραφα στο Τμήμα της Αστυνομίας για να υποστηρίξει το αίτημά της να ανοίξει εκ νέου μια έρευνα δεκαετιών για τη δίωξη του κατηγορούμενου".

Από τη μεριά τους, οι NY Times, μέσω εκπροσώπου τους, ανέφεραν: "Η αστυνομία του Λας Βέγκας έχει νομική υποχρέωση να δημοσιοποιήσει έγγραφα που είναι δημόσια σύμφωνα με τον Νόμο περί Δημοσίων Αρχείων της Νεβάδα – όπως έχει αναγνωρίσει η αστυνομία σε αυτήν την περίπτωση. Θα αντιταχθούμε σε αυτήν την παράνομη προσπάθεια παρέμβασης στο δικαίωμα του κοινού να βλέπει κυβερνητικά έγγραφα".

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρονάλντο καταγγέλθηκε από την Κάθριν Μαγιόργκα ότι τον Ιούνιο του 2009 τη βίασε σε δωμάτιο του 57ου ορόφου του ξενοδοχείου "Palms" του Λας Βέγκας, με το θύμα να αξιώνει δεκάδες εκατομμύρια λίρες ως αποζημίωση.

Ο Πορτογάλος δεν αποδέχθηκε ποτέ τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα κοιμήθηκε μαζί του συναινετικά κι όχι κατόπιν πίεσης, ενώ και το 2018 τοποθετήθηκε μέσω ενός Tweet: "Αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα είμαι και πιστεύω".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ