ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο με 123 εκατ. ευρώ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής φέτος, σύμφωνα με το Forbes

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ 2023 AP PHOTO/HUSSEIN MALLA, FILE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο τη φετινή σεζόν με συνολικό εισόδημα 123 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Το αμερικανικό περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στο κόσμο κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με συνολικό εισόδημα 123 εκατ. ευρώ άφησε πίσω του τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ, που βρίσκονται στο Top-3 με 118 εκατ. και 109 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα των συγκεκριμένων 10 αθλητών φτάνουν συνολικά τα 997 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι αυξημένο κατά 12% σε σχέση με τα 897 εκατ. της περσινής χρονιάς.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 108,5 εκατ. ευρώ κι ο Μεξικανός πυγμάχος Κανέλο Αλβάρεζ με 100 εκατ.

Συνεχίζουμε με δύο αθλητές του γκολφ στην έκτη και την έβδομη θέση αντίστοιχα, τον Ντάστιν Τζόνσον με 97 εκατ. ευρώ και τον Φιλ Μίκελσον με 96 εκατ. ευρώ.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, Στεφ Κάρι (91 εκατ. ευρώ) κατέλαβε την 8η θέση και ο Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς (81 εκατ. ευρώ) την 10η.

Στην 9η θέση βρίσκεται ο παλαίμαχος κορυφαίος τενίστας Ρότζερ Φέντερερ (86,5 εκατ. ευρώ), που είναι ο μόνος αθλητής που έχει αποσυρθεί από τη δράση και είναι στη λίστα.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ