ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Ρονάλντο διέψευσε τις επαφές Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε μέσω Instagram το ρεπορτάζ για "προχωρημένες συζητήσεις" της Σπόρτινγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του τη νέα σεζόν στην ομάδα της Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουσιαστικά διέψευσε το ρεπορτάζ του πορτογαλικού SPORT TV περί "προχωρημένων συζητήσεων" μεταξύ Σπόρτινγκ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του στην πρώτη επαγγελματική ομάδα του.

Ο Πορτογάλος έγραψε "fake" σε ανάρτηση του πορτογαλικού καναλιού για μία φωτογραφία που παρουσιάζει τη λευκή Rolls Royce του στο πάρκινγκ του "Ζοζέ Αλβαλάδε", βάζοντας τέλος στα όνειρα των "λιονταριών" για τη μεγάλη επιστροφή έπειτα από την αποχώρησή του το 2003 με προορισμό το Νησί και τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Ρονάλντο διέψευσε τις επαφές Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νωρίτερα το απόγευμα, το SPORT TV μετέδωσε αποκλειστικά ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το δανεισμό του 37χρονου διεθνή, ο οποίος άρχισε την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο στα "λιοντάρια" το 2002, έχοντας περάσει και πέντε χρόνια στα τμήματα υποδομής.

Μάλιστα, η ομάδα της Λισαβόνας εκπληρώνει μία βασική απαίτηση του αρχηγού της εθνικής Πορτογαλίας, αφού είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και κάνει πρωταθλητισμό.

Στα social media κυκλοφορεί και μία φωτογραφία με το αυτοκίνητο του Ρονάλντο παρκαρισμένο στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου της Σπόρτινγκ. Ωστόσο, από αυτό το πάρκινγκ υπάρχει πρόσβαση και στο εμπορικό κέντρο Alvaláxia, στο οποίο εθεάθη η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ