ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Βόμβα για Ρονάλντο: Προχωρημένες συζητήσεις Σπόρτινγκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το πορτογαλικό SPORT TV με αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσει της Σπόρτινγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το δανεισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ίσως τελικά να βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στον πιο λογικό τόπο, την πατρίδα του. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επιθυμία του να φύγει από το "Ολντ Τράφορντ" και η Σπόρτινγκ εμφανίστηκε να του προσφέρει μία διέξοδο.

Το πορτογαλικό SPORT TV μετέδωσε αποκλειστικά ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για το δανεισμό του 37χρονου διεθνή, ο οποίος άρχισε την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο στα "λιοντάρια" το 2002, έχοντας περάσει και πέντε χρόνια στα τμήματα υποδομής.

Μάλιστα, η ομάδα της Λισαβόνας εκπληρώνει μία βασική απαίτηση του αρχηγού της εθνικής Πορτογαλίας, αφού είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League και κάνει πρωταθλητισμό.

Στα social media κυκλοφορεί και μία φωτογραφία με τη λευκή Rolls Royce του Ρονάλντο παρκαρισμένη στο χώρο στάθμευσης του γηπέδου της Σπόρτινγκ, "Ζοζέ Αλβαλάδε". Ωστόσο, από αυτό το πάρκινγκ υπάρχει πρόσβαση και στο εμπορικό κέντρο Alvaláxia, στο οποίο εθεάθη η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ