ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Ρονάλντο δεν θα παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση της Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο ματς πρωταθλήματος με την Τότεναμ | 12 Μαρτίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμενε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7) για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλλον του, με τον Πορτογάλο να κάνει όμως γνωστό πως δεν θα δηλώσει παρών λόγω οικογενειακών θεμάτων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη ενημερώσει τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν πρόκειται παραστεί στην προπόνηση της Δευτέρας (4/7), την πρώτη της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και σύμφωνα με το Athletic η Γιουνάιτεντ έκανε δεκτό το αίτημα και την εξήγηση που έδωσε ο Κριστιάνο.

Η απουσία του Ρονάλντο έρχεται λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ αυτό το καλοκαίρι αν υπάρχει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Στο άκουσμα της είδησης για την επιθυμία του CR7 να παίξει σε ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League, αρκετές ήταν οι ομάδες που προσέγγισαν τον Μέντες για να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του Ρονάλντο, με την τελευταία να είναι η Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η απουσία του Ρονάλντο από την πρώτη προπόνηση της ομάδας εδραιώνει τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αποχωρεί και στην ουσία εκκινεί ένα ακόμα μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ