PREMIER LEAGUE

Ο Ρόι Χόντσον αναλαμβάνει τη Γουότφορντ αντί του Ρανιέρι

Ο έμπειρος Άγγλος προπονητής, Ρόι Χόντσον, είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γουότφορντ
Ο έμπειρος Άγγλος προπονητής, Ρόι Χόντσον, είναι έτοιμος να αναλάβει τη Γουότφορντ @ 2021 PHIL NOBLE/POOL VIA AP

Ο Ρόι Χόντσον βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία του με τη Γουότφορντ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League. αντικαθιστώντας τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Η Γουότφορντ εμπιστεύτηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι για να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία, όμως ο χρόνος έδειξε πως ο Ιταλός ήταν μία αναλώσιμη λύση για τους διοικούντες τον σύλλογο. Η βαριά εντός έδρας ήττα από την Νόριτς (0-3), η οποία άφησε τις σφήκες στην 18η θέση και στο -3 από τη γραμμή της σωτηρίας, αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Ρανιέρι, με τον πρωταθλητή Αγγλίας του 2016 με την Λέστερ να αποχαιρετάει το Vicarage Road μετά από τρεις μήνες.

Ο έμπειρος, Ρόι Χόντγκσον, βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τη Γουότφορντ και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League. Όπως προκύπτει από βρετανικά ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις πριν υπογράψουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους. Στη λίστα είναι και δυο Ιταλοί προπονητές, όμως η διοίκηση φαίνεται πως καταλήγει σε αγγλική λύση, ώστε η ομάδα να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ