PREMIER LEAGUE

Ο Ριντ στην Τσάρλτον

Ο Ριντ στην Τσάρλτον
Λες Ριντ

Ο Λες Ριντ διαδέχθηκε τον Ίαν Ντάουϊ στην τεχνική ηγεσία της Τσάρλτον

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο βοηθός, Λες Ριντ, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ενώ ο Μαρκ Ρόμπσον έγινε βοηθός του. "Μελετήσαμε αν η κατάσταση μπορούσε ν' αλλάξει με τα ίδια πρόσωπα στην ομάδα και καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι είναι ανέφικτο. Είναι σημαντικό να δουλεύουμε σαν ομάδα, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα" δήλωσε ο Μάρεϊ.

Ο Ντάουϊ αποχώρησε τον Μάϊο απο την Κρίσταλ Πάλας, για να διαδεχθεί το κενό του Άλαν Κούρμπισλι (ήταν 15 χρόνια προπονητής στους "Addicks").

Ωστόσο, η πορεία του στην Τσάρλτον ήταν απογοητευτική, καθώς είχε μόνο δυο νίκες, με αποτέλεσμα η ήττα απο την Γουΐγκαν (3-2) να είναι η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" και τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Ο Εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Πίτερ Βάρνεϊ, διέψευσε οτι η απόλυση ήταν επειδή υπήρχε κόντρα του Ντάουϊ με τους παίκτες, ωστόσο δήλωσε: "Ο Ντάουϊ ήταν αγαπητός στον σύλλογο και είμαστε απογοητευμένοι που φθάσαμε σε αυτή την απόφαση. Είναι αλήθεια οτι δεν πήρε καλά την απόφαση, κάτι που περιμέναμε, ωστόσο έπρεπε ν' αφήσουμε εκτός τα προσωπικά μας. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, όμως δεν είχαμε άλλη λύση".

Ο Βάρνεϊ δήλωσε οτι οι Ριντ και Ρόμπσον είναι μόνιμοι στις θέσεις τους, αλλά ξεκαθάρισε οτι ψάχνουν και ένα τρίτο άτομο για να τους πλαισιώσει. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Μπίλι Ντέϊβις (Ντέρμπι), Ντέϊβ Τζόουνς (Κάρντιφ) και Γκλεν Χοντλ.







TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ