ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Ρίκο μιλάει μαζί με την σύζυγό του για το ατύχημα: "Η ζωή μας έδωσε δεύτερη ευκαιρία"

Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγό του αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγό του αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο EUROPA PRESS/ABACA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Σέρχιο Ρίκο σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του, μίλησε για το ατύχημα, το κώμα, καθώς και το πως είναι αυτή τη στιγμή η ζωή τους.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Παρί, Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.

Τώρα ο Σέρχιο Ρίκο έχει επιστρέψει στο σπίτι του μαζί με την σύζυγό του, Άλμπα Σίλβα, η οποία δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του ποδοσφαιριστή και επανέρχεται στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την αγαπημένη του μίλησαν για την δεύτερη ευκαιρία που νιώθουν πως τους έδωσε η ζωή. "Κοιτάω τον Σέρχιο και νιώθω ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία" δήλωσε η Άλμπα.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Δεν ήμουν με τον Σέρχιο όταν είχε το ατύχημα. Όταν μου είπαν σοκαρίστηκα . Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν έφτασα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι ήταν πιο σοβαρό από όσο νόμιζα".

Όπως είπαν και οι δύο: "Το ατύχημα είναι κάτι που θέλουμε να ξεχάσουμε εξαιτίας της ταλαιπωρίας που μας προκάλεσε. Δεν κάνουμε σχέδια για το μέλλον, γιατί η ζωή μας έχει μάθει να μην κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια".

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ