Ο Ριέρα στέφθηκε πρωταθλητής Σλοβενίας με την Ολίμπια στην πρώτη σεζόν του ως προπονητής

Η Ολίμπια του Άλμπερτ Ριέρα επιβλήθηκε με 2-0 της Μάριμπορ στο σλοβένικο ντέρμπι κι έτσι εξασφάλισε μαθηματικά το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε.
Ο Άλμπερτ Ριέρα άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του ως πρώτος προπονητής. Ο Ισπανός βετεράνος οδήγησε την Ολίμπια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Σλοβενίας, ύστερα από τη νίκη με 2-0 επί της Μάριμπορ στο Večni derbi.
Η νίκη αυτή αύξησε την απόσταση των δύο ομάδων στους 15 βαθμούς με πέντε αγωνιστικές να απομένουν και τη ομάδα της Λιουμπλιάνα να έχει υπέρ της την ισοβαθμία.
Ο Ριέρα πανηγύρισε τον τίτλο σε μία χρονιά που άρχισε με τον χειρότερο τρόπο, με τους οργανωμένους φιλάθλους της Ολίμπια να τον διώχνουν από τη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, απαιτώντας την επιστροφή του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.
Ο Κροάτης είχε διαφωνήσει με τον ιδιοκτήτη και γι’ αυτό αποχώρησε, με τον Ριέρα να αναλαμβάνει την ομάδα και να την οδηγεί στην κορυφή.