ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι οργανωμένοι της Ολίμπια έδιωξαν τον Ριέρα από την παρουσίασή του ως προπονητής

Οι οργανωμένοι της Ολίμπια έδιωξαν τον Ριέρα από την παρουσίασή του ως προπονητής
TWITTER

Επεισοδιακή ήταν η παρουσίαση του Άλμπερτ Ριέρα ως νέου προπονητή της Ολίμπια στη Σλοβενία, αφού οι οργανωμένοι εισέβαλαν στην εκδήλωση, τη διέκοψαν και ανάγκασαν τον Ισπανό να αποχωρήσει.

Ο Άλμπερτ Ριέρα ανέλαβε την πρώτη δουλειά του ως προπονητής, αρχίζοντας την πορεία του στη χώρα όπου σταμάτησε ως παίκτης, τη Σλοβενία. Ο Ισπανός βετεράνος ανακοινώθηκε από την Ολίμπια τη Δευτέρα, όμως η παρουσίασή του δεν ολοκληρώθηκε, αφού αναγκάστηκε να... αποχωρήσει λόγω αντιδράσεων από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Ο 40χρονος πρώην εξτρέμ της εθνικής Ισπανίας, της Λίβερπουλ, της Εσπανιόλ και του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια ως βοηθός προπονητή στη Γαλατάσαραϊ. Προ ημερών δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Λιουμπλιάνα, η οποία την 1η Ιουλίου είχε χωρίσει τους δρόμους της με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, που είχε αναλάβει τον Μάρτιο, και τον αθλητικό διευθυντή Μλάντεν Ρουντόνια. Αιτία του "διαζυγίου" ήταν οι διαφορές τους με τον ιδιοκτήτη Άνταμ Ντέλιους.

Ο Ντέλιους είχε έτοιμη τη λύση, στο πρόσωπο του Ριέρα. Ανακοίνωσε με δήλωσή του την πρόσληψη του Ισπανού, όμως στην παρουσίαση της Δευτέρας εισέβαλαν οργανωμένοι οπαδοί και διέκοψαν την εκδήλωση, αναγκάζοντας τον Ριέρα να φύγει από την αίθουσα!

Η πρόσληψη είναι γεγονός πάντως και το πρωί ο Ριέρα έκανε για πρώτη φορά προπόνηση με τους παίκτες του. Την Πέμπτη θα κάνει το ντεμπούτο του, στον αγώνα με την Ντιφερντάνζ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ