ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Ρενέ Χιγκίτα αποκλειστικά στο SPORT24: "Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στον Θεό για το ταλέντο που έδωσε στον Χάμες, θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της Κολομβίας"

Ο Ρένε Χιγκίτα με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη
Ο Ρένε Χιγκίτα με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο θρυλικός Κολομβιανός τερματοφύλακας, Ρενέ Χιγκίτα, μίλησε στο SPORT24 για την επιθυμία του στον τελικό του Μουντιάλ, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες και θυμήθηκε το "τσίμπημα του σκορπιού" που έχει περάσει στην ιστορία.

Αποτελεί από τις πιο εμβληματικές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες του κολομβιανού ποδοσφαίρου. Χάρη στο ταλέντο του, στα χαρακτηριστικά του, αλλά και στο περίφημο "τσίμπημα του σκορπιού".

Το SPORT24 συνάντησε τον 56χρονο παλαίμαχο γκολκίπερ, Ρενέ Χιγκίτα, στο Κατάρ και του ζήτησε να επιλέξει νικητή για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Αργεντινής και της Γαλλίας. Επίσης ο Κολομβιανός τερματοφύλακας χρησιμοποίησε τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον συμπατριώτη του Χάμες Ροντρίγκες που ανήκει και αγωνίζεται πλέον στον Ολυμπιακό.

"Η Αργεντινή, από όταν θυμάμαι το ποδόσφαιρο, ήταν το φαβορί μαζί τη Βραζιλία για όλα τα Μουντιάλ. Τώρα η Αργεντινή θα παίξει με τη Γαλλία, η οποία είναι η κάτοχος του τροπαίου. Με τόσες εκπλήξεις που είχαμε σε αυτό το Μουντιάλ, τι να πεις για φαβορί και αουτσάιντερ. Εμείς ως Νοτιοαμερικανοί είμαστε με την Αργεντινή. Την Αργεντινή υποστηρίζουμε".

Ο Ρενέ Χιγκίτα με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη
Ο Ρενέ Χιγκίτα με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη SPORT24


Πλέκοντας το εγκώμιο του συμπατριώτη του σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, ο Ρενέ Χιγκίτα τον χαρακτήρισε ως έναν συνδυασμό ποίησης, μουσικής και χορού ταυτόχρονα.

"Ο Χάμες είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε στην Κολομβία. Με τις αλλαγές που θα κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο ρόλος του Χάμες θα είναι να ηγηθεί όλων αυτών των νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που έχουμε. Ο Χάμες είναι ο καλύτερος Κολομβιανός, έχει δείξει την κλάση του.

Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στο Θεό για το ταλέντο που έδωσε στον Χάμες. Ο Χάμες είναι μουσική, ο Χάμες είναι ποίηση, ο Χάμες είναι χορός, είναι τα πάντα. Είναι ο καλύτερος που έχει η Κολομβία και κατά την άποψή μου θα πρέπει να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας και να τον αγαπάμε".

Το ημερολόγιο έδειχνε 6 Σεπτεμβρίου 1995. Γουέμπλεϊ. Φιλική αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Κολομβίας. Τότε που ο Ρενέ Χιγκίτα πέρασε στην ιστορία με το περίφημο "τσίμπημα του σκορπιού". Αλήθεια το είχε σχεδιάσει;

"Πάντα προετοιμαζόμουν για να κάνω το "τσίμπημα του σκορπιού". Το πρόβλημα είναι ότι στα φιλικά ματς οι περισσότεροι κοιτούν πώς θα νικήσουν. Οι άλλοι κοιτούσαν πώς θα βάλουν 1,2...5 γκολ. Εγώ προετοιμαζόμουν γι' αυτό".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ