ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς στο SPORT24: "Τα εγκαίνια με γύρισαν πολλά χρόνια πίσω"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΑΕΚ-2-52  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1992-93 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΑΕΚ-2-52 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1992-93 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς μιλά στο SPORT24 για τα εγκαίνια της OPAP Arena και την τιμή που αισθάνθηκε να τα δει από κοντά τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, τα οποία του προκάλεσαν αναμνήσεις, ενώ έσπευσε να συγχαρεί τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το έργο που δημιούργησε.

Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της σπουδαίας και ιστορικής βραδιάς της ΑΕΚ, στα εγκαίνια της OPAP Arena, καθώς ήταν ένας εκ των 23 σπουδαίων ποδοσφαιριστών που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στους κιτρινόμαυρους.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός μέσος της Ένωσης μίλησε στο SPORT24, όπου εξέφρασε την τιμή του για την πρόσκληση που δέχθηκε να βρεθεί στα εγκαίνια, ερχόμενος από το Μαυροβούνιο.

Ο κύριος Μελισσανίδης έκανε κάτι σπουδαίο για όλους μας, ελπίζω να έρχομαι συχνά να βλέπω παιχνίδια

Εξίσου περήφανος ήταν και για το ότι τιμήθηκε μαζί με άλλες σπουδαίες μορφές της Ένωσης, τονίζοντας ότι το πέρασμά του στην ΑΕΚ ήταν

Για την παρουσία του στα εγκαίνια της OPAP Arena: "Είναι μεγάλη τιμή που προσκλήθηκα. Είναι καταπληκτικό και με γύρισε πολλά χρόνια πίσω που έχουμε κάνει σπουδαίες επιτυχίες.

Ο κύριος Μελισσανίδης έκανε κάτι σπουδαίο για τον κόσμο της ΑΕΚ, για όλους μας. Εγώ ήρθα από το Μαυροβούνιο εδώ και αυτή η βραδιά είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα για το νέο γήπεδο. έπαιζα στο παλιό γήπεδο πέντε χρόνια.

"Οι παίκτες που βράβευσε η ΑΕΚ είχαν μια εξαιρετική πορεία και τίμησαν τη φανέλα της. Το ίδιο θεωρώ ότι έκανε και η ομάδα μου, όταν κατακτήσαμε τρία πρωταθλήματα (σ.σ. μιλά για την τριετία της ΑΕΚ 1991/1993), οπότε πολλοί παίκτες της τότε ομάδας, αξίζουν να τιμηθούν. Θυμάμαι πάντα με χαρά το πέρασμά μου στην ΑΕΚ, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου".

Τέλος τον ρωτήσαμε την άποψή του για την OPAP Arena: "Φαίνεται ένα όμορφο γήπεδο. Η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες πιο εύκολα τώρα. Ελπίζω να μπορώ να έρχομαι συχνά στο μέλλον για να βλέπω παιχνίδια".

Ο Σαμπανάτζοβις αγωνίστηκε συνολικά 164 φορές, έχοντας απολογισμό επτά γκολ. Με την Ένωση πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενώ για μια διετία έπαιξε στον Ολυμπιακό. Σημαντικό επίτευγμα της καριέρας του είναι επίσης η κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η εκπομπή από την OPAP Arena για τα ιστορικά εγκαίνια της ΑΕΚ:

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ