ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου ανάμεσα στους υποψήφιους τεχνικούς της Μπεσίκτας, για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Fanatik

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, ωστόσο την ίδια ώρα ΜΜΕ από την Τουρκία συνεχίζουν να τον εμφανίζουν βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την Μπεσίκτας από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακός τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα (1ος στην Stoiximan Super League) και Ευρώπη (προκρίθηκε στους "16" του Conference League) και το γεγονός αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Ρουμάνο να βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, στην Τουρκία δεν δείχνουν να... επηρεάζονται από τις παραπάνω εξελίξεις και όχι μόνο συντηρούν το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Λουτσέσκου αλλά υπάρχει και δημοσίευμα την Τρίτη (02/01) που τον θέλει βασικό υποψήφιο για να κοουτσάρει τους αετούς από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά τη Hurriyet έρχεται σήμερα η "Fanatik", σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι της Μπεσίκτας εξετάζουν το ενδεχόμενο να έρθουν σε συμφωνία με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου μέχρι το φινάλε της σεζόν, από τη στιγμή που βρίσκονται στην παρούσα φάση στο ψάξιμο για προπονητή, για να αποτελέσει εκείνος την ομαλή μετάβαση ώστε να αναλάβει ο γιος του τη νέα σεζόν.

Πέρα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Μπεσίκτας εμφανίζεται και ο Μπρουνό Ζενεσιό, με το σχετικό δημοσίευμα να φιλοξενεί μάλιστα δηλώσεις του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, που σχολίασε τα εξής:

"Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ πάντως, διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που συνδέουν τον προπονητή τους με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τους Θεσσαλονικείς να υποστηρίζουν πως το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπει στην τελική ευθεία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ