ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Ρακιτιτς είπε "ναι" σε μυθική πρόταση της Αλ Σαμπάμπ

Ο Ρακιτιτς είπε "ναι" σε μυθική πρόταση της Αλ Σαμπάμπ

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί ακόμη ένα σπουδαίο όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον Ιβάν Ράκιτιτς να αφήνει την Σεβίλλη ύστερα από αστρονομική πρόταση που του έγινε από την Αλ Σαμπάμπ.

Η αρπαγή σπουδαίων Ευρωπαίων ποδοσφαιριστών από τους Σαουδάραβες για να ενισχύσουν το τοπικό τους πρωτάθλημα, την Saudi League, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με το τελευταίο όνομα που ετοιμάζεται να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο να είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς.

Πίσω από αυτή την κίνηση είναι η Αλ Σαμπάμπ, η οποία για να κάνει το "κόλπο γκρόσο" προσέφερε στον Κροάτη διεθνή μέσο ένα παχυλό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ (συν μπόνους), με τα χρήματα αυτά να "πείθουν" τον Ράκιτιτς να αποχωριστεί την αγαπημένη του Σεβίλλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 35χρονος μέσος αποδέχτηκε την παραπάνω πρόταση και έχει ήδη ενημερώσει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους διοικούντες τον σύλλογο της Ανδαλουσίας για την απόφασή του να φύγει, με τον Κροάτη να αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο και να ταξιδεύει την Δευτέρα στην Σαουδική Αραβία για να υπογράψει.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ