ΜΙΛΑΝ

Ο Ραϊόλα απειλεί τη Μίλαν για Ντοναρούμα

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, κόντρα στην Λάτσιο στις 4 Ιουλίου του 2020 στο Ολίμπικο.
Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, κόντρα στην Λάτσιο © 2020 RICCARDO DE LUCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, απειλώντας εμμέσως τους "ροσονέρι" ότι θα χάσουν τον παίκτη, αν δεν βελτιώσουν τη δική τους προσφορά.

Ο Μίνο Ραϊόλα επιχειρεί σκληρά παζάρια με τη Μίλαν για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που λήγει το καλοκαίρι. Ο Ολλανδοϊταλός ατζέντης φέρεται να ενημέρωσε τους "ροσονέρι" ότι έχει στα χέρια του διάφορες προτάσεις για τον πελάτη του με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ.

Η Μίλαν έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης για συμβόλαιο που θα φτάνει τα 8.000.000 το χρόνο, δηλαδή προσφέρει αύξηση 2.000.000 στον 22χρονο τερματοφύλακα. Παρ' όλα αυτά, διαμήνυσε τόσο στον παίκτη όσο και στον Ραϊόλα ότι δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις για το ποσό, ανεξαρτήτως κατάληξης της σεζόν.

Η Corriere dello Sport είχε αποκαλύψει ότι το 8ψήφιο ποσό προέρχεται από τη Γιουβέντους, η οποία ψάχνει τερματοφύλακα για να διαδεχθεί τον Βόιτσιεχ Στσέσνι, που θα πωληθεί αν αποκτηθεί ο Ιταλός. Η Γιουβέντους είχε επιχειρήσει να αρπάξει τον Ντοναρούμα και την προηγούμενη φορά που έληγε το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, το καλοκαίρι του 2017, αλλά η βελτιωμένη πρόταση των "ροσονέρι" και η απόκτηση του αδερφού του, Αντόνιο Ντοναρούμα, που αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, οδήγησαν στην παραμονή στο Σαν Σίρο.

Η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις του νεαρού διεθνή Ιταλού με οργανωμένους φίλους των "ροσονέρι". Προ ημερών, ύστερα απ' την κομβικής σημασίας ήττα απ' τη Λάτσιο στο "Ολίμπικο", εθεάθη να συζητάει χαμογελώντας με τον Πέπε Ρέινα, τερματοφύλακα των "λατσιάλι" και πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν. Η στάση αυτή εξόργισε ορισμένους φιλάθλους, που του άσκησαν δριμεία κριτική.

Το πρωί του Σαββάτου, μερικές ώρες πριν απ' το ματς με την Μπενεβέντο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Ντοναρούμα με φιλάθλους, όπου τον προέτρεψαν να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, για να μη μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τη Γιουβέντους που ακολουθεί στο πρόγραμμα. Ο Ντοναρούμα αποκρίθηκε ότι επιθυμία του είναι να ανανεώσει και ότι δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη "γηραιά κυρία".

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος στοχοποιήθηκε πολλάκις από οργανωμένους της ομάδας στο παρελθόν και γι' αυτό απείχε για χρόνια από την καθημερινότητα της ομάδας, υποστήριξε ότι οποιαδήποτε απόφαση για τη συμμετοχή του παίκτη στο (επίσης κομβικό για την έξοδο στο Champions League) παιχνίδι με τη Γιουβέντους αλλά και για το συμβόλαιό του επαφίεται στον Στέφανο Πιόλι και στο σύλλογο, αλλά όχι στους φιλάθλους.

Photo Credits: © 2020 Riccardo De Luca/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ