ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma leaves the pitch at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. AC Milan won 3-2 and Donnaruma saved a penalty kick. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma leaves the pitch at the end of the Serie A soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 21, 2016. AC Milan won 3-2 and Donnaruma saved a penalty kick. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Ντουναρούμα βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Μίλων πριν την αναμέτρηση με την Μπενεβέντο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. Τα δεδομένα για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

H συντριβή της Μίλαν με 3-0 από την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" το βράδυ της Δευτέρας είχε πολλούς αρνητικούς πρωταγωνιστές από την πλευρά της ομάδας του Στέφανο Πιόλι (ισόβαθμεί πλέον στην 3η θέση με Γιουβέντους και Νάπολι) και οι οπαδοί των ροσονέρι έψαχναν κάποιον να ξεσπάσουν για τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Δεν χρειάστηκε πάντως να ψάξουν ιδιαίτερα καθώς ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα τούς προσέφερε τον εαυτό του στο... πιάτο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της αναμέτρησης θέλησε να ανταλλάξει φανέλες με τον ομόλογό του της Λάτσιο και πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν, Πέπε Ρέινα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τον χαμογελαστό "Τζίτζο" και το αίμα των φίλων των διαβόλων να ανεβαίνει στο κεφάλι.

Τα πράγματα δεν σταμάτησαν εκεί. Οι οπαδοί της Μίλαν έκαναν ξεκάθαρο στον 22χρονο τερματοφύλακα πως θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, πριν την αναμέτρηση με την Μπενεβέντο του είπαν πως είτε θα υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με την Μίλαν, είτε να μην παίξει την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στην Γιουβέντους.

Ο λόγος; Η μεγάλη κυρία φαίνεται να έχει πει στην πλευρά του παίκτη πως είναι έτοιμη να καλύψει τις απαιτήσεις του και να τον κάνει δικό της τον ερχόμενο Ιούνιο όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την Μίλαν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Ντοναρούμα ξέσπασε σε κλάματα και ήταν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Παρ' όλα αυτά αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στην Μπενεβέντο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η Γιουβέντους δεν είναι η μοναδική η οποία ενδιαφέρεται για τον Ντοναρούμα και δεν αποκλείεται τελικά εάν φύγει από την Μίλαν να πάει στο εξωτερικό.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ