ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Ντοναρούμα αρνήθηκε δύο προτάσεις ανανέωσης του συμβολαίου του

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κλωτσάει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο στις 21 Ιουλίου του 2020 στο Mapei Stadium.
Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Σασουόλο Ⓒ 2020 MASSIMO PAOLONE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, σύμφωνα με το Sky Sport Italia, αρνήθηκε δύο προτάσεις της Μίλαν για την ανανέωση των συμβολαίου και οι ροσονέρι ανέστειλαν τις συνομιλίες.

Η Μίλαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν φαίνεται να έχουν καλή έκβαση μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, οι ροσονέρι κατέθεσαν δύο προστάσεις στον Ιταλό τερματοφύλακα. Η πρώτη περιείχε ετήσιες απολαβές ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, συν ένα εκατομμύρια μπόνους για πρόκριση στο Champions League.

Η δεύτερη, πιο βελτιωμένη, προσέφερε στον Ντοναρούμα επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως, συν ένα εκατομμύριο μπόνους. Ωστόσο, και οι δύο προσφορές έπεσαν στον κενό.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο ατζέντης του 22χρονου γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, ζητάει συμβόλαιο 12 εκατομμυρίων ευρώ. Στο ισχύον συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, λαμβάνει έξι εκατομμύρια ευρώ.

Αυτές οι εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα, η Μίλαν να βάλει σε αναστολή τις συζητήσεις. Πάντως, ενδιαφέρον για τον Ντοναρούμα φέρεται να έχουν δείξει άλλα μεγάλα κλαμπ, όπως η Γιουβέντους, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo credits: ⓒ 2020 Massimo Paolone/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ