ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Ο προπονητής της Πολωνίας έπιασε τον Σέζνι να καπνίζει στην τουαλέτα μετά τη νίκη επί της Ουαλίας

Ο Βόιτσιεχ Σέζνι
Ο Βόιτσιεχ Σέζνι @ 2021 KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP POOL / AP IMAGES

Ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αποκάλυψε ότι έπιασε στα αποδυτήρια τον Σέζνι να καπνίζει μετά τη νίκη με την Ουαλία, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ. Ο Πολωνός κίπερ της Γιουβέντους είναι γνωστό ότι είναι καπνιστής, επομένως δεν τίθεται θέμα για "επίπληξη".

Η Πολωνία πήρε το τρίποντο κόντρα στην Ουαλία εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του Nations League και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα πανηγυρικό στις τάξεις των Πολωνών, καθώς έμειναν στη League A της διοργάνωσης.

Ωστόσο ο Βόιτσιεχ Σέζνι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση διατηρώντας ανέπαφη την εστία του, επέλεξε να πανηγυρίσει με τον δικό του τρόπο τη νίκη της ομάδας του.

Ο προπονητής της εθνικής Πολωνίας, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ουαλία, ότι ο Σεζνί ήταν στην τουαλέτα και κάπνιζε. "Γνωρίζουμε τον Σέζνι, παίζει στην ομάδα πολλά χρόνια. Αυτή τη στιγμή κάθε αγώνας στην εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντικός για εκείνον. Δείχνει ότι είναι πολύ συγκεντρωμένος.

Αν και κάποιες στιγμές ήταν χαλαρός, όπως στην περίπτωση με τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά και μετά το παιχνίδι. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, νόμιζα ότι η τουαλέτα είχε πάρει φωτιά. Ο καπνός πετούσε. Τον άκουσα ότι είναι εκεί. «Βόιτσιεχ, τι συμβαίνει;», τον ρώτησα. «Τίποτα κόουτς, το νερό ξεβγάζει». Μάλιστα τότε γύρισε αμέσως στον μεταφραστή και του είπε, "δεν χρειάζεται να το μεταφράσεις αυτό", εννοώντας για την απάντηση του κίπερ της Γιουβέντους.

Φυσικά δεν αποτελεί "είδηση" ότι ο Σέζνι καπνίζει, καθώς πολλάκις έχει γίνει "θέμα" στη διεθνή ΜΜΕ για τον εθισμό του στο κάπνισμα και επομένως γι' αυτό το λόγο ο Μίχνιεβιτς, αλλά και οι προπονητές του στο συλλογικό επίπεδο δεν τον τιμωρούν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ NATIONS LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ