CHAMPIONS LEAGUE

Ο προπονητής της Άρσεναλ απάντησε στις κατηγορίες ότι Πόρτο και Άρσεναλ δεν κυνήγησαν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο προπονητής της Άρσεναλ απάντησε στις κατηγορίες ότι Πόρτο και Άρσεναλ δεν κυνήγησαν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Βενγκέρ

Η ισοπαλία βόλευε τόσο την Πόρτο όσο και την Άρσεναλ και οι δύο ομάδες μετά το 0-0 στο "Ντραγκάο" γιόρτασαν από κοινού την πρόκριση τους στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν υπήρξε καμία διάθεση από τις δύο πλευρές να παίξουν για την ισοπαλία .

"Δεν ήταν μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Νομίζω όμως ότι συνέβη στα τελευταία πέντε λεπτά, καθώς το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν δίκαιο. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν μέχρι το 85' για να φτάσουν στη νίκη", ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός που συμπλήρωσε:

" Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις ευκαιρίες που είχε η Πόρτο. Πιστεύω ότι πήραν πολλά ρίσκα και ήταν δύσκολο να προβλεφτεί το 0-0.

Εμείς δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Οταν αγωνίζεσαι κάθε τρεις μέρες δεν μπορείς να έχεις την ίδια απόδοση.

Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες να μην ρισκάρουν γιατί αν δέχονταν ένα τέρμα μπορεί να έμεναν εκτός".

Οσο για την συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ,ο τεχνικός των "κανοιέρηδων" είπε :"Το ότι κατακτήσαμε την πρώτη θέση σημαίνει ότι στον επόμενο γύρο θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό.

Έπρεπε να προκριθούμε και το κάναμε έστω και δύσκολα αλλά μας λείπουν ορισμένοι έμπειροι παίκτες. Τώρα μπορούμε να αφήσουμε στο περιθώριο έως τον Φεβρουάριο το Τσάμπιονς Λιγκ και να συγκεντρωθούμε στην Πρέμιερσιπ".











TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ