ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο πρώην στόπερ των Βέρντερ, Μπάγερν, Βαλεριάν Ισμαέλ, προπονητής του Απόλλωνα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο 42χρονος Γάλλος Βαλεριέν Ισμαέλ με θητεία ως ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων σε Βέρντερ, Μπάγερν και πρώην προπονητής της Βόλφσμπουργκ είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης!

Ένα όνομα - έκπληξη, το οποίο δεν είχε γραφτεί, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης ως προπονητή για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο λόγος για τον Βαλεριάν Ισμαέλ ο οποίος από το απόγευμα της Τρίτης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας της Ριζούπολης.

Ο 42χρονος (σ.σ. 28/9/1975) Γάλλος υπήρξε κεντρικός αμυντικός με καριέρα σε Στρασμπούρ, Κρίσταλ Πάλας, Λανς, Βέρντερ, Μπάγερν και Ανόβερο και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2009.

Ξεκίνησε την προπονητή του καριέρα από τη β’ ομάδα του Ανόβερο (2011-2013), εν συνεχεία βρέθηκε στη β’ ομάδα της Βόλφσμπουργκ (2013-14, 2015-16), της Νυρεμβέργης (2014) και της πρώτης ομάδας της Βόλφσμπουργκ τη σεζόν 2016-17 όπου μάλιστα είχε παίκτη τον Βιεϊρίνια.

Στην Βόλφσμπουργκ έμεινε για δεκαεπτά παιχνίδια και είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και δέκα ήττες. Αποχώρησε στις 26 Φεβρουαρίου 2017.

Ως παίκτης κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα κύπελλα (τρία Γερμανίας, ένα Γαλλίας), και τρία Λιγκ Καπ (ένα Γερμανίας, δύο Γαλλίας).

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ