ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ πλήρωσε από την τσέπη του για να επιστρέψει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Ο Λούκας Πέρες
Ο Λούκας Πέρες INTIME SPORTS

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, έβαλε χρήματα από την τσέπη του για να επιστρέψει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Λούκας Πέρεθ αποφάσισε να αποχωρήσει την Κάντιθ που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη La Liga και να επιστρέψει στη μεγάλη ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο 34χρονος πρώην μεσοεπιθετικός μεταξύ άλλων του ΠΑΟΚ και της Άρσεναλ, έβαλε από την τσέπη του μεγάλο μέρος της ρήτρας αποδέσμευσής του. Συγκεκριμένα πλήρωσε στην πρώην ομάδα του 493 χιλιάδες ευρώ και η Ντεπόρ πλήρωσε 507 χιλιάδες για να μπορέσει να τον κάνει δικό της.

Ο Πέρεθ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ 52 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 12 γκολ και 16 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως τη σεζόν 2013/14. Με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αγωνίστηκε συνολικά 96 φορές έχοντας απολογισμό 33 γκολ, ενώ με την Άρσεναλ έπαιξε σε 21 ματς (επτά γκολ ο απολογισμός του στους "gunners").

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ