ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ αποχαιρέτησε την Κάντιθ, όπως τον Δικέφαλο

Ο Λούκας Πέρεθ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ
Ο Λούκας Πέρεθ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Ισπανός επιθετικός, Λούκας Πέρεθ, αποχαιρέτησε με γκολ την Κάντιθ για να επιστρέψει στην αγαπημένη του Λα Κορούνια, όπως είχε κάνει και με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015

Η απόφαση του Λούκας Πέρεθ να πληρώσει χρήματα από την τσέπη προκειμένου να μεταγραφεί από την Κάντιθ στην αγαπημένη του Ντεπορτίβο Λα Κορούνια , που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία έχει γίνει κεντρικό θέμα τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο της Ισπανίας

Μάλιστα η δεύτερη επιστροφή του στην ομάδα της γενέτειρας έχει πολλές ομοιότητες με την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015. Ο Ισπανός επιθετικός αποχαιρέτησε την Κάντιθ με γκολ στον αγώνα της με την Αλμερία, όπως είχε κάνει και στο τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του Δικέφαλο, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα του Δικεφάλου στον αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα για τα προκριματικά του Europa League της σεζόν 2015-16.

Ο εκπρόσωπος του Λούκας Πέρεθ αποκάλυψε πως τότε ο πελάτης του άφησε τον ΠΑΟΚ και ένα συμβόλαιο που του απέφερε 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ στη Λα Κορούνια πήρε μόλις 160 χιλιάδες . Και τώρα παραιτήθηκε από ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε περίπου 2 εκατομμύρια για να βοηθήσει την αγαπημένη του "Ντέπορ" να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Η χρυσοφόρα συμφωνία του Άρνεσεν

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λούκας είχε παραχωρηθεί αρχικά με δανεισμό στη Λα Κορούνια. Όταν τελείωσε ο δανεισμός του τις συζητήσεις για την παραχώρηση του Λούκας Πέρεθ είχε αναλάβει ο τότε αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Φρανκ Άρνεσεν που συμφώνησε με τους Ισπανούς με λιγότερα χρήματα από τα 2,5 εκατομμύρια της ρήτρας του.

Ωστόσο ο Δανός επέμενε σε ποσοστό μεταπώλησης και ο ΠΑΟΚ κράτησε ένα ποσοστό 30% στα δικαιώματα του παίκτη. Μια κίνηση που αποδείχθηκε χρυσοφόρα με τον ΠΑΟΚ να εισπράττει 6 εκατομμύρια από την μεταγραφή του στην Άρσεναλ έναντι 20 εκατομμυρίων έναν χρόνο αργότερα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ