ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Πράνιτς είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής"

"Ο Πράνιτς είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής"

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας Νίκο Κόβατς αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους κάλεσε τον Ντάνειλ Πράνιτς ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η Εθνική Κροατίας έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ισλανδία, όμως η επιστροφή του Ντάνιελ Πράνιτς στην Εθνική ομάδα φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της χώρας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκο Κόβατς, δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για τον μέσο του Τριφυλλιού και αν τον θεωρεί εναλλακτική λύση.

''Ο Πράνιτς έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην ενδεκάδα και κλήθηκε επειδή είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και μπορεί να καλύψει τρεις ή τέσσερις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό είναι εδώ, θα δούμε πως θα τον αξιοποιήσουμε'' τόνισε ο Κόβατς.

Παράλληλα ο Κροάτης τεχνικός δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Στρίνιτς λέγοντας: ''Δεν θέλω να αποκαλύψω την ενδεκάδα, στην συγκεκριμένη θέση έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν οι Σίμουνιτς, Πράνιτς, Λόβρεν και Τσόρλουκα''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ