ΠΑΟΚ

Ο πολύτιμος Κοντρέρας

Ο πολύτιμος Κοντρέρας
Κοντρέρας INTIME SPORTS

Γαλλική ιστοσελίδα φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην Εθνική ομάδα της Χιλής με αφορμή τη συμμετοχή της στο Κόπα Αμέρικα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας της Χιλής, και θα είναι από τα βασικά γρανάζια της "μηχανής" της και στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο ξεκινάει την Παρασκευή (1/7) στην Αργεντινή.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την γαλλική ιστοσελίδα "football.fr" η οποία φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην Εθνική ομάδα της Χιλής και κάνει ιδιαίτερη μνεία στον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, κυρίως, λόγω της πολύτιμης εμπειρίας του.

Καλοί, αλλά όχι έμπειροι

Αφού γράφεται για τα αστέρια της Χιλής, όπως ο Αλέξις Σάντσεζ, ο Αρτούρο Βιντάλ και ο Μάουρο Ίσλα, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή σεζόν με τους συλλόγους τους, τονίζεται πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν αρκούν για να επιτευχθούν οι στόχοι των "μπιανκοσελέστε".

Σε εκείνο το σημείο αναφέρεται το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρείται ότι θα βοηθήσει με τις εικόνες που έχει από μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και, όπως τονίζεται: "μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη φανέλα του "Δικέφαλου"", ενώ σημαντικό ρόλο στην παρουσία της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα θα παίξει, όπως γράφεται, και: "η παρουσία του Ουμπέρτο Σουάζο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ