ΓΑΛΛΙΑ

Ο Πογκμπά παραδέχθηκε ότι έκανε μάγια για να προστατευθεί από τραυματισμούς και να βοηθήσει φτωχά παιδιά

Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας με την Ουγγαρία στο Euro
Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της εθνικής Γαλλίας με την Ουγγαρία στο Euro © 2021 ALEX PANTLING / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά σύμφωνα με την Daily Mail παραδέχθηκε ότι έκανε μάγια, όχι όμως εις βάρος των συμπαικτών του και του Κιλιάν Εμπαπέ, όπως τον κατηγορεί ο αδερφός του, αλλά για να προστατευτεί από τραυματισμούς και να βοηθήσει φτωχά παιδιά στην Αφρική.

Ένα από τα πολλά πράγματα που ο Ματίας Πογκμπά κατηγορεί τον αδερφό του και μέσο της Γιουβέντους, Πολ, είναι η μαγεία.

Στις καταγγελίες του αναφέρει ότι ο διεθνής Γάλλος έκανε συχνά μάγια στους συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και του Κιλιάν Εμπαπέ, από ζήλεια.

Μάλιστα, στην τελευταία του επίθεση που έκανε αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη ρεβάνς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2019 στη φάση των "16" του Champions League: "Μετά από αίτημα του Πολ, ο μάγος έπρεπε να εξουδετερώσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τότε γνώριζε μια γρήγορη άνοδο, που ξεπερνούσε κατά πολύ τη φήμη του Πολ. Ο Κιλιάν σ' εκείνο το παιχνίδι ήταν μόνο μια σκιά του εαυτού".

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πολ Πογκμπά δεν αρνήθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι είχε πληρώσει μάγο. Ωστόσο, διέψευσε ότι έκανε μάγια στους συμπαίκτες του, προκειμένου να τους κάνει κακό. Αντίθετα, ισχυρίστηκε ότι "έψαχνε να προστατευτεί από τραυματισμούς", καθώς επίσης και "να βοηθήσει φτωχά παιδιά στην Αφρική".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ