ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Πογκμπά απέρριψε μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πογκμπά κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ
Ο Πογκμπά κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με το Athletic, η Μάντσεστερ Σίτι έκαναν πρόταση στον Πολ Πογκμπά, ωστόσο οι εκπρόσωποι του Γάλλου μέσου ενημέρωσαν τους πολίτες πως θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Πολ Πογκμπά μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αποχωρήσει από τη στιγμή που δεν υπάρχει σκέψη για ανανέωση του συμβολαίου του, με την Daily Mail να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ενδιαφέρει τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σύμφωνα με το Athletic και τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν, η κίνηση αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς ο 29χρονος Γάλλος απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πογκμπά έλαβε κολακευτική πρόταση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Γάλλου μέσου ενημέρωσαν πως ο πελάτης τους θα συνεχίσει την καριέρα του σε διαφορετική ομάδα. Όπως υποστηρίζει το Athletic, η Γιουβέντους, η Παρί και η Ρεάλ είναι πιθανοί προορισμοί, με τον Πογκμπά να μην έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του.

Ο Πογκμπά τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει ένα γκολ και έχοντας μοιράσει εννέα ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ