ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πογκμπά στο στόχαστρο του Γκουαρδιόλα

Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ
Ο Πολ Πογκμπά στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κλείσει για τον Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι αφού μένει ελεύθερος από τους κόκκινους διαβόλους, με τον Πεπ Γκιουαρδιόλα να εμφανίζεται διατεθειμένος να τον πάρει στη Σίτι σύμφωνα με την Daily Mail.

Διατεθειμένη να προχωρήσει σε μία από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου παίρνοντας παίκτη που μέχρι πρότινος άνηκε στη μεγάλη αντίπαλό της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η Σίτι.

Ο λόγος για τον Πολ Πογκμπά, που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν από τους κόκκινους διαβόλους και θα αποχωρήσει από αυτούς από τη στιγμή που δεν υπάρχει σκέψη για ανανέωση του συμβολαίου του, με την Daily Mail να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ενδιαφέρει τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος βρίσκεται μέσα σε μία μικρή λίστα παικτών που εξετάζει η πρωταθλήτρια Αγγλίας και πρωτοπόρος της φετινής Premier League για την ενίσχυσή της στον άξονα, με τον Καταλανό προπονητή της να ενδιαφέρεται να καλύψει άμεσα το κενό που θα δημιουργηθεί στη μεσαία γραμμή λόγω της αποχώρησης του αρχηγού Φερναντίνιο.

Αυτή τη στιγμή οι πολίτες δεν μπορούν -βάσει κανονισμών- να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Πογκμπά, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο 29χρονος μέσος αμείβεται με 290.000 λίρες εβδομαδιαίως, ποσό που μπορεί κάλλιστα να καλύψει η Σίτι.

Φυσικά, σε περίπτωση που ο Πογκμπά κουνήσει μαντήλι στην Γιουνάιτεντ, δεν θα είναι οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ οι μόνοι που θα τον κυνηγήσουν αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας υπάρχουν και οι Παρί και Γιουβέντους που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ