ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Κρίμα για την έλλειψη υπομονής"

Πογιάτος: "Κρίμα για την έλλειψη υπομονής"
Ο Ντάνι Πογιάτος όντας σκεπτικός σε αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, μέσω των social media, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το τριφύλλι για πρώτη φορά και στάθηκε στην έλλειψη υπομονής στους πράσινους.

Ο Ντάνι Πογιάτος προέβη στην πρώτη του δήλωση μετά το "διαζύγιο" του με τον Παναθηναϊκό με τον Ισπανό να γράφει ένα αποχαιρετηστήριο μήνυμα στα social media. Σε αυτή ο 42χρονος τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη υπομονής από τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια που γινόταν τους τελευταίους μήνες.

Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα του τριφυλλιού λέγοντας όμως πως έκανε τα πάντα για το καλό της ομάδας. Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Αυτές οι μέρες ήταν δύσκολες για μένα αλλά θέλω να αποχαιρετήσω την ομάδα και τους οπάδούς. Ανέλαβα αυτό το πρότζεκτ με πολύ φιλοδοξία και με αποστολή να φτιάξουμε το μέλλον σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Είναι κρίμα που η έλλειψη υπομονής από ένα σύλλογο που μου πρότεινε να δημιουργήσω το νέο Παναθηναϊκό.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα στο παρελθόν. Τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς. Τις καλύτερες ευχές μου και την ειλικρινή συγγνώμη μου στους φιλάθλους αν δεν κατάλαβαν τις αποφάσεις μου αλλά έκανα τα πάντα σκεπτόμενος το κλαμπ και μόνο για την ομάδα.

Εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο στη σεζόν και πάντα θα έχετε την υποστήριξη μου και την αγάπη μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ