ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος συγχαίρει τον Ρονάλντο

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος συγχαίρει τον Ρονάλντο

Η ποδοσφαιρική κοινωνία μοίρασε τα συγχαρητήριά προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας", με τον επιθετικό της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, να μπαίνει επίσης... στο χορό.

Το περιοδικό France Football ανακοίνωσε επίσημα ότι νικητής της “Χρυσής Μπάλας” είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και διάφοροι διακεκριμένοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έσπευσαν να συγχαρούν τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω των social media.

Από την πλευρά του, ο 31χρονος τόνισε: “Για εμένα, είναι μια σπουδαία τιμή το να παραλαμβάνω την τέταρτη 'Χρυσή Μπάλα'. Το συναίσθημα είναι σαν την πρώτη φορά, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ξανά. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κέρδιζα τέσσερις φορές. Είμαι τόσο χαρούμενος”.

“Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, από την εθνική ομάδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Νιώθω τόσο περήφανος και χαρούμενος. Χωρίς τις νίκες που πέτυχα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Πορτογαλία, δεν θα είχα κερδίσει, οπότε βάζω πάντα την ομάδα πρώτη”.

Δείτε ορισμένα εκ των “μπράβο” που έλαβε από ανθρώπους του χώρου ο Πορτογάλος, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται ο νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και συμπατριώτης του, Ούγκο Αλμέιδα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ