ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Πικέ παραπονέθηκε τηλεφωνικά στον Ρουμπιάλες για διαιτητικές αποφάσεις το 2019

Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου
Ο Ζεράρ Πικέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπαρτσελόνα - Ντιναμό Κιέβου © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Νέο δημοσίευμα της ισπανικής "El Confidencial" αναφέρει ότι ο Ζεράρ Πικέ είχε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Λουίς Ρουμπιάλες τον Δεκέμβριο του 2019, για διαιτητικές αποφάσεις σε αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με αφορμή ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον ίδιο.

Η "El Confidencial" προχώρησε σε νέα δημοσιεύματα αναφορικά με τη σχέση που έχει ο Ζεράρ Πικέ με τον Λουίς Ρουμπιάλες, καθώς οι δυο τους πέραν της οικονομικής συναλλαγής που είχαν, φαίνεται να είχαν συζητήσεις ακόμα και για διαιτησία για αγώνα της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα ο στόπερ των Καταλανών παραπονέθηκε για διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ τον Δεκέμβριο του 2019 που έληξε ισόπαλος 2-2 και συγκεκριμένα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε εις βάρος του ίδιου.

Αφού ο Ρουμπιάλες ρώτησε τον Πικέ πώς είναι ο 34χρονος στόπερ του εξιστόρισε το παράπονό του για τη διαιτησία. "Αρχικά δεν έχουν συμβουλευτεί το VAR σε ένα πολύ καθαρό πέναλτι. Και αυτοί του VAR δεν έχουν πει τίποτα. Έπρεπε να το είχαν πει στον διαιτητή. Ειδικά από τη στιγμή που σφύριξαν αυτό του Μπουσκέτς στο πρώτο μέρος".

Ο Ρουμπιάλες δικαιολόγησε τους διαιτητές λέγοντας τα εξής: "Ξέρεις τι συμβαίνει, Γκέρι; Είτε είναι θορυβώδες (σ.σ. το πέναλτι) είτε όχι δεν το έχω δει. Λόγο τιμής που δεν το έχω δει. Είμαι στη Σεβίλλη και ναι υπάρχει και τηλεόραση στη Σεβίλλη, αλλά δεν την έχω δει τη φάση.

Σε άρπαξαν μου είπαν, αλλά το άρπαγμα είτε είναι καθαρό είτε δεν δίνεται τόσο εύκολα. Θα σε δω αργότερα. Αν έχουν κάνει λάθος ξέρεις ότι με εμένα στη μέση δεν υπάρχει καμία επιθυμία να βλάψω ή να ωφελήσω κανέναν, δεν το ξέρεις;".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ